• home
  • Actueel
  • Breng ook jouw stem uit: verkiezingen KLM Ledenraad in volle gang!

Breng ook jouw stem uit: verkiezingen KLM Ledenraad in volle gang!

11 aug. 2021
Inmiddels heeft 29% gestemd voor de KLM ledenraad (waarvoor dank). Doe jij ook mee?! Het kost slechts enkele minuutjes om (anoniem) voor minimaal 1 en maximaal 80 leden voor de nieuwe KLM Ledenraad te kiezen. Dat worden straks jouw vertegenwoordigers. Wij hopen op veel betrokkenheid met een hoge(re) respons.
 
De nieuwe raadsleden vertegenwoordigen straks ook jouw belangen in de Ledenraad, dat functioneert als het parlement van de KLM-sectie van de VNC.

Verkiezingsbureau Inkesta (www.inkesta.nl) verzorgt de uitvoering van de digitale verkiezingen. Je ontvangt de komende tijd mogelijk reminders om te stemmen. Let wel: deze mails kunnen in je spambox terechtkomen, we vragen je om daar alsjeblieft alert op te blijven.

Geen stemmail?
Mocht je onverhoopt de digitale stemmail niet hebben ontvangen noch in je spambox vinden (mailafzender is vncledenraad@digitaleverkiezingen.nl) mail dan secretariaat@vnconline.nl of bel 020 5020480. Wij zorgen ervoor dat je alsnog het digitale stembiljet ontvangt!


Samen sterk: stemmen kan tot 7 september 2021 17:00 uurDank alvast voor het kiezen voor jouw vertegenwoordiging.

Marije Kroese, Ivo Kruse Koster, Ingrid Brama, Chris van Elswijk, Roberto Tunzi en Carolina Bouwer
KLM sectiebestuurders VNC

Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA