• home
  • Actueel
  • Breng je stem uit voor de Transavia Ondernemingsraad!

Breng je stem uit voor de Transavia Ondernemingsraad!

30 sep. 2021
Foto: OR kandidaat Annelie Muis en bestuurslid Antonie Kloots

Binnenkort starten de verkiezingen voor een nieuwe Ondernemingsraad (OR) bij Transavia! De komende twee weken kun je VNC kandidaten Annelie Muis, Ricardo van Rattingen, Ton Jongenelen, Jacques Vleeming en het VNC Transavia sectiebestuur Angela Visser en Antonie Kloots tegenkomen om je te informeren over het belang van deze verkiezingen!

Zij delen naast informatie ook de zeer gewilde groene VNC sleutelhanger als aardigheidje uit op Schiphol Plaza (bij de bussen), Rotterdam The Hague Airport en luchthaven Eindhoven.

Verkiezingen
De VNC draagt vier ijzersterke kandidaten aan en wist je dat ook niet-leden hun stem kunnen uitbrengen op een VNC kandidaat?

Stem tussen 4 en 17 oktober op één van onze kandidaten (klik hier) want ook binnen de OR worden de belangen van cabinepersoneel vertegenwoordigd. De stemlink voor deze verkiezingen ontvang je van Transavia in je mailbox.

Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA