BRENG JE STEM UIT VOOR DE KLM LEDENRAAD!

8 aug. 2018
De verkiezingen van de KLM Ledenraad zijn in volle gang. Inmiddels heeft elk VNC-lid van de KLM sectie het digitale stembiljet ontvangen en we nodigen iedereen van harte uit om gebruik te maken van zijn of haar stemrecht.

Je stemt voor de 100 leden van de Ledenraad, een orgaan dat functioneert als het parlement van de KLM-sectie van de VNC. De Ledenraad vertegenwoordigt alle KLM-leden, discussieert mee over arbeidsvoorwaardelijke zaken, adviseert en controleert het KLM-sectiebestuur van de VNC en heeft een beslissende stem in het cao-proces.
Belangrijk dus om je stem uit te brengen en zo de kandidaten van jouw keuze te steunen!   

Overzichtelijk stembiljet
Stemmen is mogelijk vanaf alle devices en computers. Het is een duidelijke en eenvoudige procedure en het kost slechts een paar minuten.
Er kan op meerdere kandidaten worden gestemd, met een maximum van 100. Om het stembiljet overzichtelijk te houden, staan alle kandidaten met naam, functie en foto op de kandidatenlijst, eventueel aangevuld met een korte motivatie die de kandidaat zelf heeft kunnen invullen. De kandidaten worden per functiegroep (eenbanders, tweebanders, (assistent) pursers en senior pursers) ‘random’ weergegeven.

Hoop op hoge respons
Wij vinden het belangrijk dat alle KLM leden zich goed vertegenwoordigd voelen door de nieuwe Ledenraad en kijken daarom uit naar een hoge respons deze verkiezingen. Breng je stem uit en steun de collega’s die zich kandidaat hebben gesteld!

Kandidaten die nog niet gestemd hebben ontvangen binnenkort een herinneringsmail vanuit het adres vncledenraad@digitaleverkiezing.nl. Deze kan in je spam-inbox terechtkomen, check die dus ook even.
Stemmen kan tot 23 augustus 2018, 18:00 uur.

Sectiebestuur KLM

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA