• home
  • Actueel
  • Bijpraten en feedback geven op infosessies transavia

Bijpraten en feedback geven op infosessies transavia

31 jul. 2015

We hebben er inmiddels 2 VNC infosessies opzitten, waarin we transavia collega's hebben bijgepraat en wij veel bruikbare feedback hebben ontvangen. Er staan nog 2 sessie open: dus kun je op een van deze data, kom dan! Maandag 3 augustus vanaf 13.00 uur Vrijdag 7 augustus vanaf 13.00 uur
We hebben er inmiddels 2 VNC infosessies opzitten, waarin we transavia collega's hebben bijgepraat en wij veel bruikbare feedback hebben ontvangen. Er staan nog 2 sessie open: dus kun je op een van deze data, kom dan!

Maandag 3 augustus vanaf 13.00 uur
Vrijdag 7 augustus vanaf 13.00 uur

Aanmelden kan via een mail met jouw voorkeursdatum naar secretariaat@vnconline.nl en je kunt ons voor vragen ook bereiken op 020-5020480.

We informeren alle transavia collega's - dus ook (nog) niet leden - zo goed mogelijk over de zaken die spelen en de rol en werkzaamheden van onze VNC sectie.

Onderwerpen die we o.a. besproken hebben zijn het cao proces en de vorderingen m.b.t. de optimizer en het biedsysteem. 17 augustus zullen we het overleg hierover vervolgen, het eerst volgende cao overleg staat gepland op19 en 20 augustus.

Het is, zeker in deze tijden, belangrijk voor cabinecollega's om door een vakbond te worden vertegenwoordigd bij onderhandelingen over  jullie arbeidsvoorwaarden, pensioenen en andere zwaarwegende zaken. Het is daarentegen ook voor de VNC van groot belang om te weten wat jullie belangrijke issues vinden en wat jullie mening is.

Wees welkom!
De informatiebijeenkomsten vinden plaats in het VNC kantoor, Stationsplein 406 te Schiphol Oost.

Met vriendelijke groet,
Sectiebestuur transavia

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA