• home
  • Actueel
  • Belastingperikelen? VNC biedt gratis hulp voor alle leden!

Belastingperikelen? VNC biedt gratis hulp voor alle leden!

2 feb. 2018
Het ‘belastingseizoen’ is weer in aantocht: vóór 1 mei 2018 moet iedereen zijn of haar aangifte hebben ingevuld. Gelukkig hoef je als VNC lid niet zelf eindeloos te puzzelen op het correct invullen van jouw belastingaangifte: onze deskundige belastingconsulent Gerard Reezigt-Hazes helpt VNC leden graag, goed en gratis.

Gerard is iedere donderdag en vanaf 1 maart zelfs dagelijks op kantoor aanwezig om je terzijde te staan met je aangifte en antwoord te geven op al je vragen.

Online afspraken maken
Een belastingafspraak maken kan nu ook heel makkelijk online! Klik hier op VNC belastingagenda om in de digitale agenda te komen, je kunt daar zelf datum en tijdstip uitkiezen (van 1 maart t/m 1 mei) daarna je gegevens invullen en je ontvangt automatisch een bevestigingsmail. Let op in deze periode doet Gerard alleen de aangifte inkomstenbelasting.

Je kunt uiteraard ook nog telefonisch een afspraak maken, neem dan contact op met het secretariaat op 020-5020480.

Papieren op orde          
Nadat je een afspraak hebt gemaakt, ontvang je - digitaal - informatie over wat je nodig hebt als je de VNC belastingconsulent bezoekt. Ons advies is om dit vooraf zorgvuldig door te lezen. Beschik je namelijk niet over alle noodzakelijke informatie dan kunnen we je helaas niet goed van dienst zijn. Kun je onverhoopt een gemaakte afspraak niet nakomen? Geeft dit zo snel mogelijk telefonisch door bij het VNC secretariaat: 020-5020480, buiten kantooruren kun je een boodschap inspreken.

Uitstel vragen?
Ben je niet in staat je aangifte voor de verplichte inleverdatum van 1 mei 2018 in te vullen? Vraag dan zo snel mogelijk zelf uitstel bij de belastingdienst, telefoonnr. 0800-0543 en houd  je BSN bij de hand. Opgaaf van reden is niet nodig.

VNC bestuur

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA