• home
  • Actueel
  • Bedankt KLC bestuursleden Daisy, Mik'la en Karin

Bedankt KLC bestuursleden Daisy, Mik'la en Karin

21 mrt. 2014

Onze KLC sectiebestuurders; Daisy Panis, Mikéla Groeneveld en Karin Kwakman hebben zich namens de VNC de afgelopen jaren keihard ingezet voor jullie arbeidsvoorwaarden en individuele belangenbehartiging. Ook hebben ze bij de ini's veel nieuwe collega's weten te overtuigen om zich
Onze KLC sectiebestuurders; Daisy Panis, Mikéla Groeneveld en Karin Kwakman hebben zich namens de VNC de afgelopen jaren keihard ingezet voor jullie arbeidsvoorwaarden en individuele belangenbehartiging. Ook hebben ze bij de ini's veel nieuwe collega's weten te overtuigen om zich bij de VNC aan te sluiten, en met succes! Daarnaast voerden ze veel en intensief overleg met KLC en hebben onder andere voor elkaar gekregen dat KLC'ers na afloop van hun 5-jaarscontract een contract voor onbepaalde tijd op zak hebben. Bovendien is het aan hun inzet te danken dat er nu meer dan de traditionele 20% KLC collega's doorstroomt naar KLM, zo is een gedeelte van de achterstand ingehaald.

Nu stromen deze drie fijne collega's zelf ook door van KLC naar KLM. Ze nemen daarom deze maand afscheid van hun KLC bestuursfunctie bij de VNC, maar niet zonder een laatste goede afsluiter: het regelen van kwalitatieve opvolging. Andrea de Vries en Ilona Lafertin nemen samen het stokje over.

Daisy, Mikéla en Karin namens alle VNC collega's: ontzettend bedankt voor jullie enorme inzet en heel veel succes en plezier bij KLM!

VNC bestuur

 

 

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA