• home
  • Actueel
  • Angela Visser herbenoemd als sectiebestuurder transavia

Angela Visser herbenoemd als sectiebestuurder transavia

14 apr. 2020
De stemming over het met jullie goedkeuring (her)benoemen van transavia sectiebestuurder Angela Visser heeft positief uitgepakt, de overgrote meerderheid heeft voor nog een termijn gestemd! Dat betekent dat Angela zich, als enige kandidaat, met jullie instemming nu opnieuw zal gaan inzetten als VNC bestuurder voor de transavia leden.

De eerder geplande ledenvergadering, waar onze leden hun stem hierover konden uitbrengen, ging door de coronamaatregelen niet door. Het alternatief was per mailvote vragen of zij met jullie instemming weer voor een termijn van vier jaar zou mogen worden aangesteld. De VNC collega’s zijn blij dat de leden hierop positief hebben gereageerd.

Voortzetting goede samenwerking
Angela neemt daarbij opnieuw de voorzitters taak van de VNC transavia sectie op zich. We zijn bijzonder verheugd met haar herverkiezing en zien uit naar de verdere goede samenwerking. Wij kennen Angela als een doorzetter die veel tijd en energie steekt in haar werkzaamheden voor de cabinecollega’s.

Tot slot bedanken we jullie voor het in haar gestelde vertrouwen en wensen Angela weer succes in deze voor de VNC drukke tijden.

VNC bestuur


Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA