• home
  • Actueel
  • Angela Visser draagt stokje graag over: Vooraankondiging VNC vacature Transavia sectiebestuurder

Angela Visser draagt stokje graag over: Vooraankondiging VNC vacature Transavia sectiebestuurder

6 aug. 2021
Angela Visser, bestuurslid en voorzitter van de VNC Transavia-sectie heeft besloten dat het na 8,5 jaar belangenbehartiging mooi is geweest. Er komt dus binnenkort een vacature maar allereerst willen we Angela enorm bedanken voor haar fantastische inzet en gedrevenheid!

Angela is doelgericht, vastberaden en een doorzetter, hetgeen in hoge mate heeft bijgedragen aan goede onderhandelingsresultaten voor haar Transavia collega’s. Er schuilt ook een perfectionist in haar waardoor de VNC-werkzaamheden de laatste anderhalf jaar, met alle extra druk en drukte rondom corona, bijzonder veel vergde. Na jarenlang voor de VNC actief te zijn geweest, besloot Angela daarom onlangs dat het tijd wordt voor een opvolg(st)er. Zij blijft een VNC’er in hart en nieren maar wil het wat rustiger aan gaan doen. Hieronder schrijft Angela zelf hoe zij tot deze stap is gekomen.  

Beste collega’s,
Na 8,5 jaar heb ik besloten mijn werk als VNC-bestuurder neer te leggen. In deze jaren heb ik zo goed als mogelijk jullie belangen behartigd en nu is het tijd om mijn eigen belangen te gaan behartigen en voor mezelf te kiezen. De VNC leden verdienen iemand die zich voor de volle 100% kan inzetten. Daarom is het tijd om het stokje door te geven aan een nieuw bestuurslid.
In 2013 begon ik als ‘onwetend’ VNC-lid in de functie van bestuurder en ik heb de afgelopen jaren onwijs veel geleerd. Over het bedrijf, waarom zaken zijn zoals ze zijn, wanneer je soms moet kiezen uit twee kwaden maar vooral ook hoe je doelen kunt bereiken met inzet en doortastendheid. Maar dat je soms ook wel over een flinke dosis geduld moet beschikken.

Binnenkort zal er een officiële vacature online komen en kun jij je aanmelden als kandidaat.
Houd jij van aanpakken, de belangen behartigen voor jouw collega’s en ben je leergierig? Dan is dit jouw kans! Je houdt je bezig met Cao-onderhandelingen, contact met het bedrijf en het behartigen van individuele zaken van en met collega’s. Ben je al nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over wat de functie inhoudt, neem dan zeker contact met ons op via sectiebestuur.transavia@vnconline.nl.

De komende periode zal ik nog aanblijven om alles goed over te dragen en ik hoop dat ik dan afscheid kan nemen doordat jullie een waardig opvolger kiezen.
Bedankt alvast voor de afgelopen 8,5 jaar.

Groet,
Angela Visser

We willen nu alvast delen dat wij het erg jammer vinden dat Angela ons team gaat verlaten. Wij zijn echter trots op haar en hoe zij deze moeilijke en moedige stap zet. We gaan later nog gepast afscheid nemen.

VNC collega-bestuurders en medewerkers


Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA