Algemene Ledenvergadering VNC op 24 juni

28 apr. 2022
Elk jaar organiseert de VNC een Algemene Leden Vergadering (ALV), waar al onze leden welkom zijn. Tijdens de vergadering word je bijgepraat over de stand van zaken in jouw sectie, de positie en doelstellingen van de VNC en uiteraard is er ook ruimte voor vragen en het uitwisselen van informatie met het bestuur en andere leden van easyJet, KLC, Transavia en KLM.

Dit jaar zal de ALV voor het eerst weer 'live’ worden gehouden en wel op vrijdag 24 juni in het Steigenberger Hotel te Schiphol Oost. De officiële uitnodiging en de agenda voor die dag zullen binnenkort aan onze leden worden verstuurd.   

Positie VNC
In de ALV doet het Algemeen Bestuur jaarlijks verslag van de positie van de VNC. Ook lichten we toe wat er speelt op onderhandelingsgebied: van cao’s en belangrijke arbeidsvoorwaarden tot zaken met betrekking tot het werken aan boord en alles wat daarmee samenhangt. Tevens brengt het Algemeen Bestuur financieel verslag uit over het afgelopen boekjaar. De balans en resultatenrekening alsmede een begroting voor het volgende boekjaar worden aan de Algemene Ledenvergadering ter goedkeuring aan de leden voorgelegd.

Save the date!
Je bent van harte welkom op de ALV, die zoals gebruikelijk zal worden afgesloten met een borrel. Houd je e-mail in de gaten voor de officiële uitnodiging en schrijf het vast in je agenda: vrijdag 24 juni 2022!

VNC bestuur

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA