• home
  • Actueel
  • Afspraken tussen de VNC - transavia bij eventuele acties piloten

Afspraken tussen de VNC - transavia bij eventuele acties piloten

16 feb. 2018
De VNC en het transavia management hebben de afgelopen dagen in goed overleg met elkaar de mogelijke acties vanuit het pilotenkorps en eventuele gevolgen voor cabinecollega’s besproken.

Het VNC bestuur heeft de volgende afspraken met transavia gemaakt:
- Indien de vluchtopdracht geen doorgang kan vinden, kan het voorkomen dat de vraag vanuit transavia komt om eventueel passagiers te ondersteunen en te informeren door middel van floorwalken. Het VNC bestuur heeft in goed overleg met transavia, afgesproken dat dit alleen op vrijwillige basis gebeurt.
Wanneer je dus zelf besluit om te gaan floorwalken - waarbij je onder andere passagiers zal informeren over de reden waarom sommige vluchten vertraagd of geannuleerd worden - zal er aansluitend op deze dag geen vluchtopdracht meer plaatsvinden.

Indien er meer bekend is over eventuele acties, denk aan wanneer en de duur, kan en zal transavia contact opnemen met de desbetreffende crewleden.

Mocht de vlucht vóór 7 uur vertrekken, dan zal er uiterlijk om 20.00 uur de dag ervoor contact gezocht worden door het bedrijf. Wanneer de vlucht na 7 uur vertrekt, zal er uiterlijk voor 21.00 uur contact worden opgenomen door transavia.

Sectiebestuur transavia

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA