Afscheid Ton Scherrenberg

29 apr. 2013

Beste leden, Na het onverwachte en intens droevige nieuws van het overlijden van onze vriend, collega en voorzitter VNC Ton Scherrenberg komt er heel veel op de VNC af. Veel collega's zijn net als wij geschokt. Er komen ook heel veel mooie reacties binnen wat de familie en ook de VNC
Beste leden,

Na het onverwachte en intens droevige nieuws van het overlijden van onze vriend, collega en voorzitter VNC Ton Scherrenberg komt er heel veel op de VNC af. Veel collega's zijn net als wij geschokt. Er komen ook heel veel mooie reacties binnen wat de familie en ook de VNC collega's sterkt. We zullen alle reacties - die op wat voor manier dan ook bij ons binnenkomen - op een waardige manier bundelen om dit in een later stadium aan de familie te kunnen overhandigen.

De VNC werkt in deze heel goed samen met KLM om er samen met de familie van Ton voor te zorgen dat hij het afscheid krijgt wat hij verdient.

Jullie treffen hier de rouwkaart aan. De familie stelt het op prijs dat aanwezige vliegende collega's hun uniform dragen bij de crematieplechtigheid. Mocht je in de gelegenheid zijn om een laatste groet aan Ton te brengen aanstaande vrijdag, dan verzoeken wij je vriendelijk om je aan te melden bij het Cabin Crew Service Center van KLM in het BMC of via telefoonnummer 020-6491414. KLM zorgt voor busvervoer vanaf Schiphol. Mocht je onverhoopt toch met eigen vervoer willen komen, dan nog het verzoek om je aan te melden bij het CCSC om de reden dat de plechtigheid op vrijdag 3 mei goed dient te verlopen en de belangstelling naar verwachting erg groot gaat zijn.

Als laatste het vriendelijke verzoek om dit bericht en de kaart uit respect naar de familie niet door te sturen naar anderen noch op social media te plaatsen.

Namens je VNC collega's bedankt voor jullie medeleven en begrip.

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA