Actietraject bij transavia

10 aug. 2017
De VNC heeft transavia een ultimatum gesteld voor een structurele loonsverhoging van 3 procent: 1,5 procent per 1 januari 2017 en 1,5 procent per 1 januari 2018, voor een cao die loopt tot en met 31 december 2018. Mocht transavia voor 4 september geen gehoor hebben gegeven aan onze looneis, dan ziet de VNC zich genoodzaakt om actie te voeren.

Op maandag 4 en woensdag 6 september organiseert het VNC sectiebestuur twee vergaderingen waarin we het actietraject met jullie zullen bespreken en je jouw toestemming om actie te voeren kunt geven. Deze toestemming kun je straks ook digitaal geven. Beide vergaderingen zullen van 14:00-16:00 uur op het VNC kantoor zijn.

Verspreid het actielogo
transavia heeft tot 4 september de tijd om te reageren op onze looneis van 3 procent. Tot die tijd zal het sectiebestuur jou blijven informeren, onder meer over de stappen die we de komende tijd zullen nemen tot aan het daadwerkelijke actietraject. Je hebt inmiddels van ons het actielogo ontvangen. Vanaf deze week zullen we dit actielogo ook als sticker uitdelen, waarmee je laat zien dat de grens van de flexibiliteit en het incasseringsvermogen van het cabinepersoneel is bereikt. Deze actiesticker kun je op de achterkant van je ID pashouder plakken.

Actieflyer
De VNC zal bij de verschillende meldstations langsgaan om een actieflyer en actiesticker uit te delen. Op deze actieflyer staat in het kort vermeld waarom de VNC een structurele loonsverhoging van 3 procent een hele reële looneis vindt. Klik hier voor onze actieflyer. Wil je ons helpen? Graag! Meld je aan via sectiebestuur.transavia@vnconline.nl. Hier kun je ook terecht voor al je vragen en/of opmerkingen.

sectiebestuur transavia

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA