• home
  • Actueel
  • Aantrekkelijke VNC ledendeals: travelbags.nl en Wolky@work schoenen

Aantrekkelijke VNC ledendeals: travelbags.nl en Wolky@work schoenen

3 jan. 2019
De VNC heeft haar commercieel aantrekkelijke VNC ledendeals onlangs uitgebreid met Travelbags.nl en Wolky@work. Beide bedrijven bieden leuke kortingen aan!

Goede en mooie schoenen voor een fijne prijs, dat is in ons vliegende vak een welkome combinatie. Bij Schoenen(web)winkel Wolky vind je deze schoenen en bij haar ‘Wolky@Work’-lijn krijgen al onze leden mooie kortingen!

Wolky voordeel van 10% korting
Wolky@Work stelt een kortingscode beschikbaar waarmee alle VNC-leden 10% korting krijgen. Deze code is VNC10FORYOU en kan gebruikt worden bij betaling van de gekochte artikelen op de Wolky website www.wolky@work.com. De code is te gebruiken bij aankoop van modellen uit de Wolky@Work-lijn. Veel aankoopplezier en we hopen op veel ‘happy feet’ aan boord.

VNC jubilarissen krijgen, afhankelijk van hun jubileumjaar, 25 of 40 Euro korting bij Wolky door middel van een kortingsvoucher die zijn dan ontvangen.
 
Travelbags.nl trolleys en meer
De grootste online koffer- en tassenspecialist in Nederland én België travelbags.nl biedt een enorm ruim assortiment aan trolleys in alle soorten, kleuren en maten. Daarnaast hebben zij ook reis-, school- en handtassen, (attaché)koffers, rugzakken en beautycases.

Travelbags voordelen van 15% korting
travelbags.nl biedt alle VNC-leden een mooie korting van 15% op het gehele assortiment dat je vindt op www.travelbags.nl. Vraag de kortingscode op middels een mail aan secretariaat@vnconline.nl dan kun je deze invoeren bij betaling.

Meer kortingsvoordelen
Op https://vnconline.nl/vnc/services vind je nog meer samenwerkingsverbanden met leuke aanbiedingen voor onder andere Oppascentrale Madelief www.oppasmadelief.nl. Het oppasbureau geeft vijf bonnen weg voor gratis eenmalige oppasbemiddeling. Wil je een bon winnen mail de code VNCKERST naar secretariaat@vnconline.nl.
En bij PON Autoabonnement krijg je als VNC lid ook korting. Kijk op www.autoabonnement.nl/collectief. De collectiveitscode voor korting kan je opvragen bij secretariaat@vnconline.nl.

VNC bestuur

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA