• home
  • Actueel
  • Aankondiging tweede serie cao brainstormsessies Transavia sectie

Aankondiging tweede serie cao brainstormsessies Transavia sectie

10 nov. 2022
De eerste cao brainstormsessies ter voorbereiding van het cao-overleg met Transavia zijn inmiddels achter de rug. We hebben tijdens deze bijeenkomsten veel respons gehad van onze leden en zo een goed beeld gekregen van wat er leeft en wat de wensen zijn.  

Op dinsdag 6 december zal de tweede digitale serie brainstormsessies plaatsvinden, voor leden die nog niet eerder hebben kunnen deelnemen.

Stuur jouw cao-Top 5 in
Ondertussen staat de uitvraag voor het insturen van jouw persoonlijke cao Top 5 nog steeds open. Insturen kan via dit formulier tot eind deze maand.
De door jullie voorgestelde onderwerpen zullen meegenomen worden naar het tweede pré cao-overleg op vrijdag 16 december. Transavia en de VNC hebben afgesproken om de door jullie ingeleverde verbeterpunten, die moeten gaan leiden tot sterk verbeterde afspraken voor het Transavia cabinepersoneel, in aanloop naar het nog nader te plannen cao-overleg alvast te bespreken.

Schrijf je in voor de cao brainstormsessies van dinsdag 6 december  
De twee brainstormsessies staan alsvolgt gepland:
Sessie 1 van 10:30 uur tot 12:00 uur  
Sessie 2 van 14:30 uur tot 16:00 uur.  

Inschrijven voor één van de sessies kan via deze link. Geef duidelijk aan voor welke sessie je je opgeeft. Je ontvangt een dag voor aanvang van de digitale brainstormsessie per e-mail de Teams-link.  
We hopen jullie online te mogen spreken!  

Graag tot ziens op een van de brainstormsessies.

Lauren Klaassen & Antonie Kloots
Transavia sectiebestuur
 
Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA