• home
  • Actueel
  • Aanbieding Luchtvaartnieuws.nl voor VNC leden

Aanbieding Luchtvaartnieuws.nl voor VNC leden

24 jan. 2014

Luchtvaartnieuws.nl heeft weer een speciale aanbieding voor VNC leden, waarbij gedurende twaalf maanden het basis-membership kosteloos wordt aangeboden. Luchtvaartnieuws.nl is al twaalf jaar het dagelijkse actuele startpunt voor veel werknemers in de Nederlandstalige luchtvaart- en
Luchtvaartnieuws.nl heeft weer een speciale aanbieding voor VNC leden, waarbij gedurende twaalf maanden het basis-membership kosteloos wordt aangeboden.

Luchtvaartnieuws.nl is al twaalf jaar het dagelijkse actuele startpunt voor veel werknemers in de Nederlandstalige luchtvaart- en (zaken)reisindustrie. Een deel van het nieuws staat achter een betaalcode. Members hebben exclusief toegang tot al het nieuws en rubrieken.

Daarnaast ontvang je als member news alerts in je mailbox zodra een belangrijke luchtvaartgebeurtenis plaatsvindt. Bovendien kunnen members van Luchtvaartnieuws.nl kosteloos een digitale Luchtvaart Card downloaden. De waarde van deze kaart is 5 euro. Bezitters van de Luchtvaart Card ontvangen korting bij een groeiend aantal deelnemende bedrijven.

Als VNC lid heb je bovendien recht op 5 euro korting op een jaarabonnement van het blad Luchtvaartnieuws. Een jaarabonnement (6 nummers) kost normaal gesproken 16,95 euro. Als relatiemember betaal je tijdelijk slechts 11,95 euro. Je kunt het abonnement met gereduceerd tarief uitsluitend afsluiten via Luchtvaartwebshop.nl. Het abonnement stopt automatisch na 6 nummers.

Indien je gebruik wilt maken van deze aanbiedingen, stuur dan een e-mail naar secretariaat@vnconline.nl.

Deze actie loopt tot 31 maart 2014


VNC bestuur

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA