• home
  • Actueel
  • 4 gemotiveerde VNC Transavia Ondernemingsraadskandidaten

4 gemotiveerde VNC Transavia Ondernemingsraadskandidaten

7 sep. 2021
Bij Transavia starten begin oktober de verkiezingen voor een nieuwe Ondernemingsraad (OR). Vanuit VNC hebben wij 4 toppers voorgedragen: Jacques Vleeming, Ricardo van Rattingen, Annelie Muis en Ton Jongenelen.

Vanaf volgende week zullen wij Annelie, Jacques, Ricardo en Ton verder persoonlijk aan jullie voorstellen. Zo zullen zij onder meer hun motivatie, drijfveer en achtergrond met jullie delen. Voor nu hebben jullie alvast beeld bij deze kandidaten die graag bedrijfsbreed en specifiek de zaken aan boord jullie belangen willen gaan behartigen!

Angela Visser & Antonie Kloots
Sectiebestuurders TransaviaCabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA