15.310 verkiezingsreminders verzonden

3 apr. 2013

De actuele GC en OR verkiezingsstand staat KLM breed op 47%. Bij het cabinepersoneel ligt dat percentage met 35% stemmers helaas aanzienlijk lager. Er zijn inmiddels in opdracht van KLM
De actuele GC en OR verkiezingsstand staat KLM breed op 47%. Bij het cabinepersoneel ligt dat percentage met 35% stemmers helaas aanzienlijk lager. Er zijn inmiddels in opdracht van KLM 15.310 reminders verzonden door het digitale stembureau, bijna 6000 daarvan zijn bestemd voor cabinecollega's.

Er moet dus nog flink gestemd worden!* We zouden zo graag willen dat in de grootste divisie van KLM -te weten Inflight Services- en bij de grootste vakbond bij KLM aan tafel -te weten de VNC- het percentage stemmers het hoogst gaat worden. Het kost maar tien seconden: open nu www.KLM4u.com klik daarin op de link infowebelect.eu die je gisteren opnieuw hebt gekregen en stem tweemaal (1x GC en 1x OR kandidaat) op VNC lijst 2. Je steunt hiermee tevens WoS want bij elke door de VNC binnengehaalde zetel doneren wij 100 euro.

Heb je nog helemaal geen link gehad, werkt deze niet of geeft deze ten onrechte aan dat er al is gestemd? Mail dan naar OR.Verkiezingen@klm.com, zij kunnen je helpen. Meld het echter ook bij ons via secretariaat@vnconline.nl, want op die manier kunnen wij bijhouden hoeveel er niet verstuurd zijn en eventueel actie ondernemen richting KLM.  

Zit je met vragen? Stel die dan aan de VNC kandidaten die van 's morgens vroeg tot 's avonds in onze stand op het Bemanningencentrum klaar staan. 

* Voor diegenen die al gestemd hebben: alvast bedankt voor jullie steun! Jullie kunnen deze stemoproep als onverstuurd beschouwen. Helaas kunnenwij jou niet uit de verzending halen omdat deze per groep (van honderden leden) wordt verstuurd. Met een druk op de knop kan je de nog komende verkiezingsmails deleten. Bedankt voor je begrip!

VNC bestuur

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA