Lid worden
Werk je als cabinepersoneel voor een Nederlandse luchtvaartmaatschappij? Dan kun je lid worden van de VNC. Vul het formulier in op deze website en het wordt meteen geregeld. De contributie bedraagt 0,75% van je bruto maandsalaris.

Als lid profiteer je niet alleen van collectieve en individuele belangenbehartiging, maar ook van aantrekkelijke extra's die het vliegende leven makkelijker maken. Als lid krijg jij onder meer:
- het VNC Magazine, als lijfblad-on-the-job;
- services op het gebied van belasting, arbeidsrecht en verzekeringen;
- de servicedesk voor al je vragen en meldingen;
- een sollicitatietraining voor wie een sprong kan maken in zijn of haar carrière;
- korting bij een autoabonnement.

Als categorale bond zijn we gespecialiseerd in de belangenbehartiging van cabinepersoneel. De bestuursleden zijn zelf ook cabinecollega’s en weten daardoor als de beste wat het vliegende vak inhoudt. Bovendien worden zij bijgestaan door professionele onderhandelaars en andere professionals als advocaten en notarissen.

VNC actie: nieuwe VNC leden kunnen kiezen uit:  
*een cadeaubon t.w.v. 50 euro of  
*3 maanden gratis lidmaatschap
Ben je al VNC lid en meld je een collega aan als lid dan ontvang je een cadeaubon t.w.v. 10 euro. Zet je gegevens in het vakje 'opmerkingen'.
* deze actie is niet geldig voor geassocieerde leden en alleen geldig indien je de laatste 12 maanden geen VNC lid bent geweest 
* Collega's die lid zijn van de FNV en willen overstappen, kunnen opzeggen middels deze voorbeeldbrief
Registration
Captcha

Op het VNC lidmaatschap en dienstverlening zijn onze statuten van toepassing.
*Verplichte velden