Onze verenigingssecties worden gerund door ervaren cabinecollega's die weten hoe het er op de werkvloer aan toegaat. De TUI fly-sectie wordt ondersteund door een sectiebestuurslid die zelf vliegt voor TUI fly. Daarnaast is er een coördinator, een woordvoerder/onderhandelaar en andere professionals zoals advocaten, notarissen en een belastingconsulent.

Beter werkklimaat
De VNC-delegatie probeert op regelmatige basis te spreken met het TUI fly-management over wat er speelt. Ons doel is  om te komen tot een beter leefbaar werkklimaat voor cabinepersoneel. Heb jij punten om in te brengen? Denk aan indelingen en rooster, rusttijden en arbeidsvoorwaardelijke zaken dan kun je die in vertrouwen bij ons neerleggen via secretariaat@vnconline.nl. Hoe meer meldingen wij binnen krijgen over een onderwerp, hoe beter onze beeldvorming wordt.

Meer informatie
Je kunt ons naast de website vinden op Twitter en Facebooken in het VNC-magazine lees je achtergrondartikelen over de VNC TUI fly-sectie.

Denk mee!
Jouw inbreng is ontzettend belangrijk. Wil je meedenken of heb je adviezen, vragen of opmerkingen? Stuur een mail secretariaat@vnconline.nl. Mocht je nog geen lid zijn, meld je dan aan.Voor slechts € 12,50 ben je geassocieerd lid en kunnen we ook jou bijstaan.

Bereikbaarheid
Het secretariaat (020-5020480) is bereikbaar van maandag t/m donderdag tussen 9 en 17 uur, en op vrijdag van 9 tot 16 uur. Je wordt dan doorverbonden met een sectiebestuurslid. Mailen kan naar secretariaat@vnconline.nl.

Spoed
Heb je buiten kantooruren een zéér dringende vraag die niet kan wachten? Dan kun je gewoon bellen. Via het keuzemenu wordt je doorgeschakeld naar de juiste persoon. Zo is de VNC dus écht 24 uur per dag bereikbaar!

Sectievergadering
De TUI fly sectie organiseert voor alle TUI fly-leden regelmatig een ledenvergadering. Er wordt  dan een toelichting op de werkzaamheden gegeven, nieuwe regelingen worden behandeld en je kunt vragen stellen en input geven.

Stem op VNC kandidate Rosie Overdevest

Van maandag 4 tot en met vrijdag 8 november zijn er verkiezingen voor de OR en Onderdeelcommissie Cabine Zaken ArkeFly (OC). Collega Rosie Overdevest heeft zich namens de VNC kandidaat gesteld en we hopen van harte dat jullie haar zullen steunen door op haar te stemmen! Rosie...

Lees meer >

Wintertijd: klok gaat uur terug

De wintertijd wordt komend weekend weer ingesteld. De klok wordt in de nacht van 26 op 27 oktober om 03:00 's nachts een uur teruggezet. Dit betekent dat we een uurtje langer kunnen slapen het komende weekend. 's Avonds is het eerder donker en in de ochtenden is het nog even wat...

Lees meer >

Renate Nagtegaal nieuw aspirant bestuurslid Arkefly

Zoals we jullie eerder berichtte hadden we een gesprek gepland met een ArkeFly collega die zich had gemeld voor onze vacature ArkeFly sectiebestuurslid. Inmiddels heeft het gesprek met Renate Nagtegaal plaatsgevonden en dat is heel positief verlopen van beide kanten. Renate is daarom...

Lees meer >

Archief