Onze verenigingssecties worden gerund door ervaren cabinecollega's die weten hoe het er op de werkvloer aan toegaat. De TUI fly-sectie wordt ondersteund door een sectiebestuurslid die zelf vliegt voor TUI fly. Daarnaast is er een coördinator, een woordvoerder/onderhandelaar en andere professionals zoals advocaten, notarissen en een belastingconsulent.

Beter werkklimaat
De VNC-delegatie probeert op regelmatige basis te spreken met het TUI fly-management over wat er speelt. Ons doel is  om te komen tot een beter leefbaar werkklimaat voor cabinepersoneel. Heb jij punten om in te brengen? Denk aan indelingen en rooster, rusttijden en arbeidsvoorwaardelijke zaken dan kun je die in vertrouwen bij ons neerleggen via secretariaat@vnconline.nl. Hoe meer meldingen wij binnen krijgen over een onderwerp, hoe beter onze beeldvorming wordt.

Meer informatie
Je kunt ons naast de website vinden op Twitter en Facebooken in het VNC-magazine lees je achtergrondartikelen over de VNC TUI fly-sectie.

Denk mee!
Jouw inbreng is ontzettend belangrijk. Wil je meedenken of heb je adviezen, vragen of opmerkingen? Stuur een mail secretariaat@vnconline.nl. Mocht je nog geen lid zijn, meld je dan aan.Voor slechts € 12,50 ben je geassocieerd lid en kunnen we ook jou bijstaan.

Bereikbaarheid
Het secretariaat (020-5020480) is bereikbaar van maandag t/m donderdag tussen 9 en 17 uur, en op vrijdag van 9 tot 16 uur. Je wordt dan doorverbonden met een sectiebestuurslid. Mailen kan naar secretariaat@vnconline.nl.

Spoed
Heb je buiten kantooruren een zéér dringende vraag die niet kan wachten? Dan kun je gewoon bellen. Via het keuzemenu wordt je doorgeschakeld naar de juiste persoon. Zo is de VNC dus écht 24 uur per dag bereikbaar!

Sectievergadering
De TUI fly sectie organiseert voor alle TUI fly-leden regelmatig een ledenvergadering. Er wordt  dan een toelichting op de werkzaamheden gegeven, nieuwe regelingen worden behandeld en je kunt vragen stellen en input geven.

Word lid of maak collega lid: ding mee naar mooie prijzen!

Momenteel loopt er een leuke VNC ledenwerfactie waarbij je kans maakt op mooie prijzen, zoals o.a. een jaar gratis VNC lidmaatschap, eten voor twee bij restaurant Wings of bij de Pizzabakkers in Amsterdam, vliegles in een flightsimulator, een hotelovernachting bij het Steigenberger Airport Hotel, prachtige Wolky boordschoenen, een slipcursus bij VVC Adventure en nog heel veel meer (klik hier om alle prijzen te bekijken)....

Lees meer >

Toost op hopelijk goed 2017!

Met veel van onze leden en relaties van transavia, KLC, TUI, KLM en easyJet en collega-vakbonden hebben we traditiegetrouw een toost kunnen uitbrengen op wat hopelijk een goed 2017 wordt. De VNC nieuwjaarsreceptie werd ook dit keer weer drukbezocht. ...

Lees meer >

Jouw collega's en bestuurders van de VNC wensen je een goed, gezond en mooi nieuw jaar!

Op dinsdag 10 januari tijdens onze nieuwjaarsborrel heffen we met leden en relaties het glas op 2017....

Lees meer >

Archief