De KLC-sectiebestuursleden werken zelf ook bij KLC en  kennen dus de lusten en lasten. Het sectiebestuur zet zich  100% in voor de best mogelijke arbeidsvoorwaarden en werkomstandigheden; collectief en individueel. Zo geniet jij optimaal van het vak, tegen de meest gunstige voorwaarden als mogelijk. Een uitgebreid netwerk van experts zorgt voor ondersteuning op alle vlakken. 

Vragen?
VNC-leden kunnen tijdens kantooruren telefonisch en/of via de mail vragen en opmerkingen over hun werk voorleggen. Bijvoorbeeld op het gebied van indelingen en rooster, WRR, CAO en andere arbeidsvoorwaardelijke zaken. De sectiebestuursleden hebben veel kennis over allerlei arbeidsrechtelijke onderwerpen en zullen je zo goed mogelijk helpen. Mocht er niet direct een antwoord paraat zijn, dan wordt een vervolgactie ondernomen. Je wordt teruggebeld over het uiteindelijke resultaat. Uiteraard gaan we met alle gegevens discreet om.

Bereikbaarheid
Bel met ons secretariaat (020-5020480) (maandag t/m donderdag tussen 9 en 17 uur en op vrijdag van 9 tot 16 uur). Je wordt dan doorverbonden met een van de beschikbare KLC-sectiebestuursleden. Mailen kan ook: sectiebestuur.klc@vnconline.nl.

Spoed
Heb je buiten kantooruren een zéér dringende vraag die niet kan wachten? Dan kun je gewoon bellen. Via het keuzemenu wordt je doorgeschakeld naar de juiste persoon. Zo is de VNC dus écht 24 uur per dag bereikbaar!

Sectievergadering
Tweemaal per jaar is er een sectievergadering voor alle KLC-leden. Het sectiebestuur geeft dan een toelichting op de werkzaamheden, nieuwe regelingen worden behandeld en je kunt vragen stellen en bijpraten.

Doorstroom KLC'ers naar KLM wel door

De VNC heeft gisteren direct contact gezocht met KLC nadat KLM aangaf per direct te stoppen met de aanname van cabinepersoneel. KLC heeft inmiddels aan de VNC bevestigd dat de mededeling van KLM geen invloed heeft op de huidige 72 doorstromers. Ook de doorstroom cursussen die nog niet...

Lees meer >

KLC Cabine overleg november 2014

Afgelopen week heeft de VNC cabineoverleg gehad met KLC en de andere cabinebonden. Er is gesproken over de 30 minuten omdraai trial, de invoering van de iPad voor de CA2, de werktijd bij deadheaden, verzuimgesprekken, de inzet en honorering van SuperJokers en de instroom, doorstroom en...

Lees meer >

Fiets en smartphone vervallen in cafetariaregeling KLM

Voor de vakbondscontributie en vervoersvergoeding blijven de voordelen binnen de cafetariaregeling bestaan. Dit geldt echter niet voor de fiets en de smartphone...

Lees meer >

Archief