De KLC-sectiebestuursleden werken zelf ook bij KLC en  kennen dus de lusten en lasten. Het sectiebestuur zet zich  100% in voor de best mogelijke arbeidsvoorwaarden en werkomstandigheden; collectief en individueel. Zo geniet jij optimaal van het vak, tegen de meest gunstige voorwaarden als mogelijk. Een uitgebreid netwerk van experts zorgt voor ondersteuning op alle vlakken. 

Vragen?
VNC-leden kunnen tijdens kantooruren telefonisch en/of via de mail vragen en opmerkingen over hun werk voorleggen. Bijvoorbeeld op het gebied van indelingen en rooster, WRR, CAO en andere arbeidsvoorwaardelijke zaken. De sectiebestuursleden hebben veel kennis over allerlei arbeidsrechtelijke onderwerpen en zullen je zo goed mogelijk helpen. Mocht er niet direct een antwoord paraat zijn, dan wordt een vervolgactie ondernomen. Je wordt teruggebeld over het uiteindelijke resultaat. Uiteraard gaan we met alle gegevens discreet om.

Bereikbaarheid
Bel met ons secretariaat (020-5020480) (maandag t/m donderdag tussen 9 en 17 uur en op vrijdag van 9 tot 16 uur). Je wordt dan doorverbonden met een van de beschikbare KLC-sectiebestuursleden. Mailen kan ook: sectiebestuur.klc@vnconline.nl.

Spoed
Heb je buiten kantooruren een zéér dringende vraag die niet kan wachten? Dan kun je gewoon bellen. Via het keuzemenu wordt je doorgeschakeld naar de juiste persoon. Zo is de VNC dus écht 24 uur per dag bereikbaar!

Sectievergadering
Tweemaal per jaar is er een sectievergadering voor alle KLC-leden. Het sectiebestuur geeft dan een toelichting op de werkzaamheden, nieuwe regelingen worden behandeld en je kunt vragen stellen en bijpraten.

Update KLM/KLC en meest gestelde vragen

Nu KLM de deur weer heeft opengezet voor hervatting van de onderhandelen met de VNC en twee andere cabinebonden is de overheveling van de KLM Europaproductie naar KLC voorlopig van tafel. Niettemin hebben we onze infosessie gisteren door laten gaan om de leden bij te praten, er zijn nog...

Lees meer >

KLC gaat voorlopig niet de 737 productie uitvoeren

KLM heeft de VNC vanochtend medegedeeld dat haar besluit om de KLM 737 productie over te hevelen naar KLC wordt opgeschort. KLM wil toch gaan praten met de VNC. Dit nieuwe besluit van KLM is mede te danken aan veel VNC leden die zich hiertegen verzetten. Onze dank hiervoor! KLC cao wederom...

Lees meer >

Nieuwsoverzicht KLM en KLC in Knipselkrant inclusief luisterfragmenten

Sinds zwarte donderdag is de VNC keihard aan het werk: het luisteren naar leden, het beantwoorden van mails, het onderzoeken van mogelijke juridische stappen en het houden van informatiesessies. Daarnaast informeren we jullie als leden bijna dagelijks over de stand van zaken en staan we...

Lees meer >

Archief